Är du redan medlem och vill uppdatera din profil men minns inte hur?
Klicka här
för att beställa dina uppgifter, inklusive länk för att uppdatera profilen.

Värdet i att synas här

Värdet i att finnas med här är just att synas. På psykologeronline.se hittar klienter dig som är psykolog på samma villkor som alla andra psykologer som är med här. När någon söker efter din yrkestitel, specialisering, språk eller annat urval kommer du med i träfflistan - varje gång. Vi säljer inte annonser och vi erbjuder inte bättre placering mot betalning. Vi erbjuder synlighet, helt enkelt - plus ett antal användbara mervärden.

Förmåner för medlemmar

Du får en stark exponering här på Psykologeronline.se och i våra digitala kanaler. Faktum är att merparten av din årsavgift går direkt tillbaka till dig i form av annonser i sociala medier.

Besöksstatistik

Till detta kommer ett antal värdefulla avtal med våra samarbetspartners som du kan ta del av: egen säker klientmötestjänst, egen hemsida, rabatt hos Bokadirekt och Boka.se, rejäla rabatter på utvecklingsprogrammet Turnaround Marketing™ och andra tjänster, bland annat för egenanställning. Läs mer här.

Inspelning från informationsmöte för psykologer i januari 2024

Din ansökan

Känner du en psykolog som redan är medlem kan du be dem om medlemskod att använda vid ansökan. Fyll sedan i din ansökan och slutför genom att mejla utbildningsbevis, legitimation och foto.

Du är förstås välkommen med din ansökan även om du inte känner någon som redan är med.

Efter godkänd ansökan får du instruktioner för betalning av abonnemanget. Avgifter och villkor hittar du här.

Som medlem kan du i din tur bjuda in andra med din kod. Varje gång din kod används av en ny psykolog ger det dig 10% avdrag på din nästa årsavgift och den du bjöd in får 10% avdrag på sin första årsavgift.

Checklista för ansökan

  • Kort beskrivande text, max 200 tecken (visas i träfflista).
  • Längre beskrivande text, max 1 200 tecken (visas i din detaljbild).

Börja med att kolla medlemsvillkoren så att du är bekväm med förväntningar i båda riktningar. När du sedan fyllt i ansökningsformuläret återstår att mejla foto och utbildningsbevis till oss. Du får anvisning för vart detta ska skickas när du skickat in formuläret.

  • Fotot ska helst vara högupplöst, gärna 1200-1600px. Välj ett foto med utrymme på bägge sidor om ansiktet. Undvik måltids- eller semesterbilder. Skicka fotot till foton@psykologeronline.com
  • Scannad eller fotograferad legitimation och ev kompletterande utbildningsbevis. Skicka till diplom@psykologeronline.com.

Vad händer sedan?

När vi behandlat och godkänt din ansökan får du ett mejl med bekräftelse och länk för att aktivera ditt abonnemang. När vi fått din betalning blir du synlig och sökbar på de uppgifter du lämnat.

.