Medlemsvillkor

- Psykologeronline.se har till uppgift att göra dig sökbar så bra och för så många som möjligt som söker hjälp. Som medlem på Psykologeronline.se förbinder du dig att uppge korrekta uppgifter om dina yrkestitlar och specialiseringar, att hålla dina uppgifter aktuella, och om möjligt att länka från din egen webbplats till Psykologeronline.se.

Britt-Marie Jemth & Lars Hornborg

Detta är vårt åtagande gentemot dig

Psykologeronline.se gör dina uppgifter tillgängliga och sökbara på ett antal söktermer: namn, yrkestitel, specialiseringar, ort, organisation, språk, fritext.

Dina uppgifter publicerar vi på din egen profilsida hos oss, där komplett information inklusive dina kontaktuppgifter visas. Har du en bokningssida hos till exempel Boka.se visar vi en bokningsknapp på din profilsida.

Vi marknadsför anslutna psykologer dels genom exponering och sökmotoroptimering (SEO) på Google, dels genom annonsering i sociala mediekanaler.

Du får tillgång till ett eget helsäkert klientmötesrum i vår svenskutvecklade säkra videomötestjänst Digiroom.

Ytterligare medlemsförmåner tar du direkt del av i takt med att vi träffar avtal om dem med respektive leverantör. 

Du hittar aktuella medlemsförmåner och -erbjudanden
genom att klicka här.

Dina åtaganden gentemot oss

De uppgifter du lämnar när du söker medlemskap på Psykologeronline.se skall avse slutförda utbildningar samt legitimation. Du ansvarar för att du har erforderliga utbildningar för de behandlingsmetoder du erbjuder.

Det är viktigt att du håller dina uppgifter aktuella. Närhelst du vill uppdatera dina uppgifter kan du hämta din personliga uppdateringslänk i det här formuläret. Om du vill ändra ditt profilfoto mejlar du det nya fotot till foton@psykologeronline.com från samma mejladress som du använde när du sökte medlemskap.

Du som har en egen webbplats åtar dig också att i görligaste mån länka från din webbplats till Psykologeronline.se. Orsaken är enkel: Ju fler som länkar till oss, desto högre rankas vi av Google, vilket därmed ökar synligheten för alla medlemmar. Vi länkar till dig, du länkar till oss. Länka till https://psykologeronline.se och använd gärna logotypen också. Den hämtar du här

Årsavgift

Årsavgiften för ditt medlemskap är 1 490 kr + moms. Fakturan, som vi skickar till dig via epost i samband med att vi slutför din ansökan och publicerar dina uppgifter, förfaller till betalning efter 10 dagar.

Uppsägning

Om du vill avsluta ditt abonnemang behöver det sägas upp senast 30 dagar innan årsdagen för när du aktiverade ditt abonnemang. Uppsägning sker via epost till abonnemang@psykologeronline.com.

Vid uppsägning senare än 30 dagar innan årsdagen behöver vi ta ut en tilläggsavgift à 200 kr för att täcka administrativa merkostnader. 

.